Čez nekaj mesecev se bodo stvari pri nas malce spremenile… :)

Tale trebušček je razlog, da sem že nekaj mesecev napol odsotna, pozabim odgovoriti na sporočila ali vrniti kakšen klic. Žal včasih utrujenost naredi svoje in morajo stvari počakati kakšen dan.

Ker je nosečnost včasih nepredvidljiva, in se kakšen dan počutim boljše in imam ogromno energije, kakšen pa slabše, bom vesela, če boste v prihodnjih mesecih z menoj strpni, saj bom občasno potrebovala kakšno urico (dan) več za odgovore, sporočila in klice.
Mojih 5 otročkov iz skupinice še vedno potrebuje celo Živo, kljub vsej pomoči, ki ji jo v zadnjih mesecih prejemam <3

Načeloma se v podjetju ne bo spremenilo nič, varstvo na poroki nudimo normalno, ekipe pa se že pripravljajo na novo sezono. Seveda pa ponovno izboljšujemo naš program in se že veselimo nove poročne sezone, kljub temu, da se še ta ni zaključila. Prav tako nudimo občasno varstvo. Podjetja pa se lahko vedno obrnete na nas, za kakršenkoli program, ki bi ga potrebovali za otroke.

Res se že veselim, kaj bodo prinesli prihodnji meseci in da spoznam naše dete, ki pridno raste v trebuščku <3

Hvala moji Mami z objektivi, ki mi vedno priskoči na pomoč pri vseh pomembnih dogodkih v življenju. Nekaj fotografij bo v kratkem na ogled tudi na njeni spletni strani, v kolikor ste malce firbčni <3

02.10.2018