Igrače na obisku

Sama kupim veliko didaktičnih igrač za otroke, sedaj pa mi je počasi začelo zmanjkovati prostora 🙂 Naletela sem na spletno trgovino didaktične igrače, ki nudijo zastonj izmenjavo igrač, v zameno za našo izkušnjo z igračo. Tokrat objavljamo našo prvo-foto zgodbo in naše srečanje z njihovimi igračami. Otroci so bili navdušeni nad novimi igračami in so se z velikim veseljem z njimi igrali. Obiščete jih lahko na njihovi spletni strani: didaktične igrače ali na facebooku

NATIKANKA

Natikanka je ena izmed naših igrač po kateri otroci zelo veliko posegajo. Mislim, da bi jo moral imeti prav vsak otrok v svoji zbirki igrač.

DSC02855

LESEN GRILL SET

Otrokom sem pripravila kuhinjski kotiček. Na mizo sem položila grill set. Naloga otrok je bila da so naredili ražnjiče. Ina razrezali zelenjavno za naš piknik. V nizanju zelenjave na palčke in rezanju so zelo uživali. Skozi takšno igro se lahko naučijo pravilnega rokovanja z nožem.

DSC02838 DSC02840DSC02841 DSC02846

LESENA SESTAVLJANKA – URA

Otroci imajo zelo radi vstavljanke in ura ni bila nobena izjema. Nismo je uporabili za učenje razumevanja časa, vendar za prepoznavanje oblik in številk. Tako je primerna tudi za otroke mlajše od 3 let. Starješi otroci pa se skozi igro z njo naučijo razumevanja časa in ure.

DSC02851 DSC02853

 

11.10.2013