Živinih 5 najljubših meseca januarja :)

Vsak mesec bom objavila seznam najljubših izdelkov, igrač, dejavnosti, pravljic, ustvarjalcev in še mnogo drugega, ki so me tisti mesec pritegnile.

Prav zabavno je takole pogledati v pretekli mesec in razmišljati o njem 🙂 Upam, da vam bom vsak mesec postregla s čim lepim in zanimivim.

Živinih 5 najljubših meseca januarja

1. Lesen vlakec

Že cel mesec so otroci navdušeni nad lesenimi vlakci, jaz pa prav tako 🙂 Skupaj ali pa tudi že samostojno zgradijo progo, in se skupaj igrajo.

Podoben kompletek lako dobite v trgovini Maligalago, ki je za vas prijazno ponudila 15% popust na nakupe vseh izdelkov v njihovo trgovini s kodo

VARUŠKAŽIVA15

Lesen vlakec Lesen vlakec

2. Krema za obraz

Ker je zunaj precej mrzlo, moramo ustrezno negovati tudi občutljivo otroško kožo. Jaz jih pred sprehodom namažem s tole Weledino kremico, ki smo jo dobili 🙂

Kremo lahko dobite tukaj in tukaj.

Ko jih mažem občasno zraven govorim tole zabavno bibarijo: Pika pika pikica

Otroška ognjičeva krema Weleda

3. Mavrica – 100 najlepših otroških pesmic

Ker je poslušanje kvalitetne glasbe v otroškem obdobju zelo pomembno, sem kupila Mavrico.

Škatlica vsebuje dva cd-ja s sto pesmimi Janeza Bitenca, ki jih je zapel otroški pevski zbor in pesmarico z notami. Res priporočam vsem!

Mavrica - 100 najlepših otroških pesmi

4. Simpatične otroške hlače ustarjalke Kostevka

Odkrila sem tudi simpatično mlado ustvarjalko Kostevka, ki je pred kratkim postala mamica in po novem ustvarja tudi za malčke. Na sliki so njene haremke, ustvarja pa še mnogo drugih stvari. Takšne hlačke so za otroke izredno udobne.

Kostevka ustvarja - haremke

5. Lutkovna predstava Ti loviš

Ena mojih najljubših lutkovnih predstav, katere obisk priporočam prav vsem. Namenjena je tako najmlajšim, kot malo starejšim obiskovalcem. Upam, da si jo bomo tudi letos ogledali 🙂

Več o predstavi si lahko preberete tukaj: Ti loviš – LGL

Recenzijo predstave pa ti lahko preberete tukaj: Ocena lutkovne predstave Ti loviš

Lutkovna predstava Ti loviš!

 

09.02.2015