Juhuhu! Naša nova igralnica je skoraj tu!

Juhuhu! NOVA igralnica za praznovanje rojstnih dni je skoraj tu! KONČNO se je izpolnila moja dolgoletna želja in tako z mesecem februarjem odpiram igralnico. Kar nekaj časa sem zbirala pogum, iskala pravi prostor in sedaj sem ga končno našla!

Mogoče se bo spodnji del zapisa bral malce hecno, ampak že zadnjih nekaj tednov načrtujem zabavo za mojo skoraj enoletnico. Ja, ta njen prvi rojstni dan mi pomeni ogromno ? in z mislijo na njen rojstni dan in mojimi željami, sem se lotila načrtovanja in opremljanja igralnice. Naša igralnica bo svetla in zračna. Če pa si boste izbrali praznovanje na določeno tematiko, bomo igralnico spremenili v pravljično deželo, ki si jo boste izbrali. Tematike praznovanj bomo dodajali počasi, saj si želim vsako temo izpopolniti do potankosti. Zabavo boste lahko popestrili tudi s poslikavami obraza, glitter tattoo-ji ali oblikovanjem balonov.

Kakšne zabave lahko pričakujete pri nas? Predvsem takšne, ki bodo organizirane z veliko ljubezni, dodelano dekoracijo in prilagojeno vam. Staršem in otrokom.

Za najem igralnice mi lahko pišete na info@varuska-ziva.si ali me pokličete na 040 202 442.

Se že veselim prvih rezervacij!

Igralnica za praznovanje rojstnih dni v Ljubljani

21.01.2020