Izmenjava igrač 10.5 v Ljubljani

Tole zelo koristno informacijo sem dobila posredovano na mail, ker se mi zdi ideja izmenjave igrač zelo zanimiva jo posredujem naprej. Sama se izmenjave še nikoli nisem udeležila, če pa se je izmenjave kdo že udeležil oz. se jo ima namen udeležiti jutri, bi bila zelo vesela če mi mnenje poreduje pod komentarje ali mail. Upam da bo izkušnja pozitivna in boste ob izmenjavi igrač uživali 🙂

Več o izmenjavi in o društvu si lahko preberete na tem naslovu:

http://www.ekoigrace.org/aktualno/novice.html

Pozdravljeni starši, pozdravljeni otroci in vsi drugi, ki bi želeli podariti igrače in biti hkrati obdarjeni z njimi!

ZOOPI Zavod za otrokom in okolju prijazno igro vas vabi, da se nam v četrtek, 10. 5. 2012, med 17. in 19. uro pridružite na brezplačnem družabnem dogodku izmenjevanja igrač, kamor ste vabljeni v spremstvu otrok.

Dobimo se v Okoljskem centru, Trubarjeva 50, Ljubljana. 

S seboj prinesite ohranjene in delujoče igrače, otroške knjige, družabne igre, CDje in DVDje.

Na družabnem dogodku bomo izmenjali igrače in tako sodelovali v aktivnosti, ki predstavlja protiutež netrajnostnemu potrošništvu.

Prinesete lahko tudi pokvarjene igrače, saj bo z nami »zdravnik za igrače«, ki jih bo poskušal ponovno obuditi v življenje.

Igrače lahko samo darujete ali pa jih samo vzamete, če jih potrebujete.

Tiste igrače, ki bodo po izmenjavi ostale, bomo podarili otrokom, ki jih potrebujejo. Do sedaj smo jih darovali v romski vrtec na Dolenjskem in otrokom, ki so nastanjeni v Centru za tujce pri Postojni.

09.05.2012