Igralnice in prostori za praznovanje otroških dni v Ljubljani

Večkrat me je že kakšna mamica povprašala kam bi se lahko odšla igrat z otrokom, ki ni v vrtcu ali kje bi lahko pozimi otroci praznovali rojstni dan, saj se nas v Ljubljani večina srečuje s problemom premalih stanovanj 🙂 Zato sem za vas pripravila seznam igralnic v Ljubljani.

Sedaj lahko obiščete tudi našo igralnico!

Naša igralnica se nahaja na Viču, natančneje na Cesta na Brdo 17. Igralnica je svetla in zračna. Namenjena je praznovanjem rojstnih dni, predavanjem, vsako sredo dopoldne klepetamo mame na porodniški, vsak torek popoldne pa lahko z nami ustvarjate. 

Igralnico lahko najamete z animacijo ali brez. V vsakem primeru pa vas pri nas pričaka kopica igrač in mala kuhinja za pripravo hrane. V osnovnem paketu vam pri koordinaciji otrok pomaga ena varuška. V kolikor si izberete praznovanje z animacijo pa vas pričakata dve varuški, vi pa pa lahko v tem času uživate na kakšni kavici ali sprehodu 🙂 Pripravljene pa imamo tudi štiri različne tematike s katerimi vam lahko popestrimo rojstni dan. Trenutno lahko izbirate med samorogi, čarobnim gozdom, dinozavri in mavrično zabavo. Kmalu pa bomo dodali nove.

Za rezervacijo igralnice in praznovanja mi lahko pišete na info@varuska-ziva.si ali me pokličete na 040 202 442.

Igralnica za praznovanje rojstnih dniProstor za praznovanje rojstnih dni v LjubljaniSladka miza v igralnici

Še nekaj igralnic in praznovalnic, ki jih lahko obiščete v Ljubljani.

Igralnice in prostori za praznovanje rojstnih dni v Ljubljani

 

Družinski center Mala ulicaDružinski center Mala ulica je igralnica namenjena predvsem predšolskim otrokom. Obiščete jih lahko kadarkoli med 10 in 19.00 uro v soboto, nedeljo in prazniki pa med 10 in 18.00 uro. Igralnica je razdeljena na več kotičkov. Imajo posebno površino za dojenčke kjer lahko varno kobacajo vi pa med tem popijete kakšno kavico. Starješi otroci pa lahko kaj “skuhajo”, se skrijejo v labirin ali se igrajo z Lego kockami. Igralnica je zelo prijetna, svetla pa še prijazno osebje imajo. Lansko leto pa so pridobili tudi zunanje igrišče na katerem se lahko otroci igrajo v toplejših dneh.

Mala ulica

 

MinicityMinicity se nahaja v Btcju v hali A in je pravo mesto v malem. Otroci  tukaj čas preživljajo drugače in sicer tako, da spoznavajo različne poklice in dejavnosti s katerimi se srečujejo v vsakdanjem življenju. Lahko postanejo policisti, novinarji, pleskarji…  Obisk priporočam malo starejšim otrokom nekje od četrtega leta dalje.

Minicity

 

Hiška ŠiškaHiška šiška je nova igralnica v Šiški. Trenutno je med tednom odprta le ob popoldnevih in sicer od 17-20 ure v soboto in nedeljo pa od 10-21 ure. Igralnica deluje na principu ustvari si sam. V igralnici najdete mehke geometrijske like iz katerih otroci lahko zgradijo svoj igralni prostor, vrvi in plezalno steno, vi pa si med tem časmo privoščite kakšno kavico ali čaj.

Hiška Šiška

 

LollilandIgralnice Lolliland žal še nisem obiskala, saj se je ravnokar odprla. Igralnica je odprta od 10 do 21.00 ure. Mamice in očki lahko tam spijete tudi kavico otroci pa s bodo med tem zabavali v bazenu z žogicami, plezanju po labirintu in skakanju po blazinah. Izgleda pisano 🙂

Lolliland

 

Čarobni gozdČarobni gozd je primeren predvsem za praznovanje rojstnih dni. Za doplačilo igralnico tematsko okrasijo. Najem priporočam za praznovanje do 15 otrok. V igralnici je nekaj igrač, napihljiv grad in mala kuhinja.

 

LilaVilaLilaVila je simpatična in pisana rojstnodnevna igralnica. Za dopačilo vam pripravijo tudi tematsko zabavo. Otroci lahko postanejo gusarji, princeske, vitezi…. V igralnici je nekaj igrač, napihljiv grad in mala kuhinja.

LilaVila

Igralnica Ropotulice LjubljanaIgralnica ROPOTulice je namenjena otrokom od 1-8 let. Prostor je butičen, vendar ravno prav velik za cca 10-12 otrok.

V njem ni toboganov in napihljivih gradov. Otrokom želimo ponuditi prijeten ustvarjalni in kreativni prostor, v katerem do igre pridejo s pomočjo svoje domišljije. Mogoče bodo iz vrvice naredili kačo, mogoče jo zvili v polžka ali račko.

Prazni okvirji na steni čakajo, da jih polepijo s svojimi umetninami in živali na steni džungle so pripravljene, da jih polepijo z nalepkami in jim podajo svojo barvo. Imeli bodo prostor za ustvarjanje, kjer se bo njihova domišljija srečala s svetom odraslih

Več si lahko pogledate in preberete na : www.ropotulice.si ali www.facebook.com/ROPOTulice

Igralnica ROPOTulice

26.01.2015