Hoopsy hiška

Na Hoopsy hiško sem naletela čisto po naključju med brskanjem po instagramu. Že kar nekaj časa sem iskala hiško za igro, ki bi se zložila. Tako v varstvu kot doma se nas večina sooča s pomanjkanjem prostora, zato sem se nad hiško še bolj navdušila. Hoopsy hiška je slovenski produkt čisto mlade ekipe, ki jo je šele pričela izdelovati. Res sem vesela, ker so se lotili tega izziva in naredili tako dober izdelek.

Hoopsy hiška

Ko sem hiško sestavila v varstvu so otroci dobesedno ponoreli. Res. Od navdušenja pa popoldan sploh niso želeli domov 🙂 Hiška je primerna za čisto vse starosti otrok, najmlajšim lahko v njej naredite kotiče za počitek, starejši otroci pa jo bodo s pridom uporabljali pri domišljijski igri. Še posebej pa mi je všeč, ker jo po igri brez težav pospravim v veliko kuverto v kateri je prispela. Kuverto lahko sicer uporabite tudi kot raketo, jaz pa jo še vedno uporabljam zato, da hiško pospravim nazaj in ne zavzema odvečnega prostora.

Mi smo svojo Hoopsy hiško prejeli v dar. vi pa si svojo lahko kupite tukaj: Hoopsy hiška

Hoopsy hiškaHoopsy hiškaHoopsy hiška

Takole pa je izgledala igra v varstvu. Škoda, ker vam ne morem pokazati posnetka njihovega navdušenja in veselja nad hiško 🙂

Igra s hoopsy hiškoIgra s hoopsy hiškoIgra s hoopsy hiškoIgra s hoopsy hiškoIgra s hoopsy hiškoIgra s hoopsy hiško

20.05.2021