Družinski dan v podjetju Celtra – Animacija otrok za podjetja

Za podjetje Celtra smo pripravili poletni družinski dan. Otroci zaposlenih ta dan preživijo v pravljično okrašeni igralnici, njihovi starši pa med tem pridno delajo in jih obiščejo, ko je dela manj in z njimi preživijo urico ali dve, ki je drugače med normalnim delovnim dnem nebi mogli. Na ta način se otroci in starši še bolj povežejo med seboj. Ja, tudi služba je lahko zabavna!

Prej pisarniške prostore podjetja smo okrasili, tokrat s poletno morsko dekoracijo, pripravili igralnico, in prinesli cel kup igračk. Naše varuške so otrokom pripravile veliko zabavnih aktivnosti in celo Bingo z nagradami 🙂 Za kosilo je tokrat poskrbel Hotel Slon, po kosilu pa so si privoščili še sladoled, ki je vedno zvezda zabave 😉

Družinski dan v podjetju Celtra

Kako je izgledala animacija otrok v Celtri?

En dan prej smo njihovo največjo pisarno najprej malce izpraznili, nato pa pričeli z okraševanjem. Tokrat smo si zamislili tematiko, ki je spominjala na podvodni svet. Del igralnice pa je bila plaža. Na plaži so otroci ustvarjali, v podvodnem delu pa so se igrali.

Varuške so pripravile veliko različnih aktivnosti, primerne vsem starostim otrok. Od tistih najmlajših, ki jo jih zanimajo bolj igračke, do tistih starejših s katerimi so se igrali družabne igre in ustvarjali. Aktivnost, ki jih je najbolj pritegnila je bila vedno popularna mavrična ribica. Prav tako jim je zelo dobro od rok šel ribolov.

Po kosilu je sledil počitek za otroke, ki so ga želeli. Ostali otroci pa so si ogledali risanko. Po počitku sta varuški poslikali otrokom še obrazke, razdelili balone in zadovoljni so se odpravili novim vikend dogodivščinam naproti.

Več o naši ponudbi animacij za podjetja si lahko preberete tudi tukaj: Animacija in organizacija dogodkov za podjetja

V kolikor bi si želeli imeti družinski dan na vašem podjetju tudi vi, mi lahko pišete na info@varuska-ziva.si. Ponudbo prilagodimo vsakemu podjetju in vašim željam individualno.

Fotografije: Marko Delbello Ocepek

09.08.2018