Domači drive in kino :)

Z otroki smo si prejšnji teden zadali velik projekt. Končni izdelek je nastajal kar en teden. Lotili smo se izdelave svojega avta v katerem smo konec tedna pogledali risanko. Naredili smo si pravi drive in kino 🙂

Za izdelavo avta potrebujete: večjo kartonasto škatlo, tempera barve, papirnate krožnike in risanko. Aktivnost smo najprej pričeli z barvanjem škatel. Otrokom sem ponudila tempere in čopiče in hitro so se lotili prekrivanja škatel. Tla sem zaščitila kar s folijo tako, da smo slikali kar na tleh.

Naslednji dan smo se lotili izdelave koles. Otrokom sem tokrat ponudila črtno tempero s katero so čim bolj natančno poskušali prekriti papirnate krožnike.

Ko se je vse skupaj posušilo sem krožnike z lepilno pištolo prilepila na pobarvane škatle in iz barvnega papirja izrezala luči.

V petek pa nas je čakal največji dogodek tedna. “drive in kino”. Ker smo naredili dva avtomobila otroka pa je več, so se med gledanjem risanke menjavali. Tako smo zabavo zagotovili vsem 😀 Ob gledanju risanke so res uživali, saj jih pri nas ponavadi ne vrtimo 😀

Domači drive in kino :)Domači drive in kino :)Domači drive in kino :)Domači drive in kino :)Domači drive in kino :) Domači drive in kino :)Domači drive in kino :)Domači drive in kino :)Domači drive in kino :)Domači drive in kino :)

29.01.2020