Barve za poslikavo obraza – Snazaroo

Ker na na animacijah na rojstnih dneh in varstvu na poroki izvajamo tudi enostavne poslikave obrazkov sem se odločila, da vam predstavim naše pripomočke, ki jih prinesemo s seboj. Seveda pa vam bo mogoče seznam prišel prav pri bižajočem se najbolj norčavem dnevu v letu 🙂 Barve se z obraza sperejo z navadno vodo in ne puščajo madežev.

Ker sem potrebovala malo bolj profesionalen komplet, sem pred nakupom preiskala pol interneta in prebrala precej gradiva o barvah in pripomočkih, ki jih potrebujete za poslikavo obraza. Na trgu obstaja precej znamk barv, ki so namenjene profesionalni uporabi, pri nas pa se prodaja samo ena in sicer Snazaroo. Ker nisem želela barv naročati iz tujine, sem se odločila za to znamko. Barve Snazaroo prodajajo v Art trgovini v City parku in na Bead.si. Sama pa sem jih potem kupila v Artu.

Barvo lahko na obraz nanašate na dva načina in sicer z gobicami, dve staneta od 2-3 evre in čopiči, od 3 evre dalje. Ob raziskovanju sem ugotovila, da najbolje delujejo čopiči znamke da Vinci, ki jih tudi prodajajo v Artu, kupila pa sem tudi kozmetične gobice na palčki.

V osnovnem kompletu potrebujete približno 5 čopičev, en večji ploščat čopič, manjši ploščat čopič in vsaj dva okrogla čopiča različnih velikosti. Dobro je imeti še manjšo šprico za vodo, s katero lahko enakomerno navlažite barve ali gobice.

Kupola sem še lepilo za kožo, ki se prav tako spere z vodo kot barve, bleščice in učke za pošasti.

Potrebujete tudi nekaj lončkov za vodo in eno brisačo.

Za vse skupaj sem plačala približno 70  – 80 evrov, vendar bodo barve zdržale nekaj časa… upam 🙂

Barve drugače prodajajo tudi v manjših tematskih paketkih.

Barve za poslikavo obraza Snazaroo

Osnovni komplet za poslikavo obraza na vodni osnovi Barve za poslikavo obraza Snazaroo Lepilo za kožo Osnovni pripomočki za poslikavo

03.02.2016