Kartice aktivnosti za dojenčka

Kartice aktivnosti za dojenčka

29,90

Za vas imamo v kompletu izbranih 30 kartic aktivnosti za dojenčka in več kot 20 namigov kako lahko skupen čas kvalitetno izkoristite.

Z natančno opisanimi aktivnostmi, ki vam jih ponujajo kartice boste podprli svojega dojenčka v njegovi prirojeni radovednosti in vsem gibalnem potencialu s katerim je prišel na svet. Ustvarili mu boste pogoje preko katerih bo sam prišel do svojih lastnih, dragocenih gibalnih in čutnih izkušenj, poleg tega pa se boste zraven še zabavali.

Kartice so razdeljene na 3 težavnostne stopnje in ponujajo najrazličnejše aktivnosti za dojenčka v starosti 0 do 1 leta:

  • ustvarjanje
  • raziskovanje
  • masaža in sprostitvene aktivnosti
  • gibalne aktivnosti
  • krepitev fokusa in koncentracije

Karticam so priložena tudi natančna navodila za uporabo in številne variacije uporabe le teh.

S karticami vam nikoli ne bo dolgčas saj jih lahko uporabljate na 1000 in 1 način od rojstva dalje. Lahko ustvarjate, lahko jih kombinirate in si pripravite čisto lasten program, lahko celo ustvarite svojo gibalno pravljico. Obenem pa podpirate dojenčkov razvoj na zabaven način.

Kartice so slovenska inovacija. Nastale so s strani avtorice Nine V. Pečnik, ustanoviteljice podjetja Mali Migec, abs. fizioterapije, ki je že vse od leta 2015 fokusirana na aktivnosti za zdrav gibalen razvoj dojenčka.

Ni na zalogi