Hoopsy hiška

Hoopsy hiška

49,50

Hoopsy didaktična hiška

Veliko zabave s ščepcem učenja!

Hoopsy didaktična hiška je popolno malo skrivališče, ki otrokom omogoča, da imajo svoj osebni prostor kjer se počutijo prijetno in varno. Z barvanjem in okrasitvijo hiše imajo neskončno možnosti, da izrazijo svojo ustvarjalnost in domišljijo.

Želeli smo ustvariti več kot le veliko pobarvanko v obliki hiše. Zaradi tega smo dodali abecedo in številne grafike, ki služijo kot odlično orodje za učenje črk in številk.

Ta hiška je najbolj primerna za otroke od 2 do 7 let, vendar ne bodite presenečeni, ko se bodo starejši bratje in sestre in prijatelji pridružili igranju v hiški in okrog nje. Zadnja stran hiške je polna logičnih ugank in iger, ki so namenjene prav njim. Raznolikost iger in aktivnosti za razvoj uma bo otroke oddaljilo od zaslonov, pomagalo razviti njihovo razmišljanje, hkrati pa jih bo zabavalo in spodbujalo njihov um.

Hoopsy hiška je zasnovana tako, da jo je enostavno sestaviti in jo je mogoče zgraditi v le nekaj minutah. Je zložljiva in lahka, a vseeno zelo trpežena, saj je izdelana iz izredno odpornega 5-slojnega kartona. Karton je delno biološko razgradljiv, izdelan iz 100% recikliranega kartona.

Na zalogi

Lastnosti:

  • Material: trdi karton
  • Test: CE test
  • Dimenzije: Velikost paketa: 980 mm (dolžina) x 730 mm (višina) x 40 mm (širina), Velikost Hoopsy hiške (postavljene): 980 cm (dolžina) x 1120 mm (višina) x 690 mm (širina), Debelina kartona: 4 mm
  • Starost: od 2 do 7 let
  • Embalaža:  kartonska embalaža z informacijami o izdelku
  • Proizvaja: Hoopsy Slovenija

OPOZORILO: Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.